Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga släta ringar online!

Stort utbud av släta ringar online! Klassiskt, tidlöst och stilrent är ord som beskriver enkla, släta ringar. För även om man vid första anblicken kan tycka att en slät ring kan sakna personlig stil, så kan den faktiskt hjälpa till att lyfta upp en hel outfit. Här på Fyndiq har vi ett härligt utbud av ringar, och alla släta ringar har vi passande nog samlat ihop på denna sida. Vi kan erbjuda allt från en guldfärgad ring till en stålring med kristall eller en alliansring i stål. Vi har även silverfärgade ringar i flerpack som får alla dina fingrar att glittra. Med våra fantastiska leveransvillkor kan du med gott samvete köpa flera ringar utan att leveranskostnaderna blir högre.

Tips för ett lyckat köp! Precis som vi människor är våra fingrar olika, så glöm inte att välja rätt ringstorlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En slät ring sitter aldrig fel! Less is more passar verkligen in på beskrivningen av släta ringar. Med en slät ring kan du med enkelhet lura släkt och vänner att du nu är förlovad. Och skulle det vara så att ni går i giftastankar sparar ni in en hel del genom att handla billiga vigselringar här! Och även om du inte ska gifta dig så sitter en slät ring aldrig fel. Vem säger att du inte kan handla en till dig själv för att dagligen bli påmind om din grymma personlighet?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.