Kundservice

Ringar

34 940 Fynd

Ringar har burits sedan lång tid tillbaka, förlovningsringar såväl som ringar med unika former och mönster. Idag är det väldigt populärt att bära flera ringar samtidigt, bär du flera ringar kan du verkligen uttrycka din stil och mixa och matcha precis som du vill. På Fyndiq finns det ett stort utbud av snygga ringar till ett riktigt bra pris.


Filtrera

Förlovningsringar

Till det alldeles speciella tillfället när du ska förlova dig så behövs det såklart en ring. På Fyndiq kan du hitta en mängd eleganta, billiga förlovningsringar. Både guld-, rosé- och silverpläterade ringar som är gjorda i rostfritt stål. Gör ett noga val är det kommer till pläteringen just för att vissa föredrar att ha samma färg på alla sina smycken. Storleken och designen är såklart också viktig, här gäller det att välja en ring som känns personlig och att den passar personen som ska få den. Ringarna finns både utan och med fina glittrande stenar och breda såväl som smala.

Ringar herr

Herr-ringar kommer i många olika storlekar och former. De populäraste ringarna för herr är bredare och ofta lite tjockare i materialet. Du kan hitta en mängd billiga ringar på Fyndiq. Det finns allt ifrån balla ringar med lejon och döskallar på, simpla enfärgade och även de med mycket färg och coola mönster. Med ringar på händerna kan du uttrycka din stil, personlighet och är även det perfekta tillbehöret för att ta din stil till nästa nivå.

Guldringar

Guldringar är den perfekta accessoaren för att ge outfiten det lilla extra. De är moderna och går aldrig ur tid vilket gör en guldring till ett måste i smyckeskrinet. Styla olika mönster och modeller tillsammans och använd flera på samma gång! En guldring kan också vara den perfekta presenten att ge bort, konfirmationspresent, julklapp eller bara för att visa uppskattning!