Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda din väskhängare billigt online!

En väskhängare för väskan! Människan är en social varelse, och sociala varelser älskar att socialisera på sköna ställen. Dock är det så att många ställen är rätt osköna på att ta hänsyn till våra väskor och missar att ha bra väskhållare. Då handlar det om att du får ta saken i egna händer och vara förberedd var du än befinner dig genom att ha en egen väskkrok redo att kroka upp. Här på Fyndiq har vi ett glittrande, lockande och bra utbud av billiga handväskhållare som faller många i smaken. Välj mellan en väskkrok i strass i lila, blå eller en härligt smaragdgrön färg eller varför inte ett armband i form av en väskkrok som du snyggt kan haka fast i bordet.

Tips för ett lyckat köp! Passa på att överraska en vän och köp en eller fler extra krokar som du kan dela ut vid nästa barrunda eller fikapaus. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För det är din väska värd! Vad är det vi stoppar ner i våra väskor om inte våra mest värdefulla ägodelar som vi inte klarar oss utan. Och hur skulle det då se ut om våra kära väskor med det värdefulla innehållet fick stå i mörkret på golvet helt bortglömd? Inte så bra. Se till att ge din väska den respekt den förtjänar då den bär allt det viktiga i ditt liv.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.