Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga jiggar för fiske online!

Fyndiqs favoriter

Billigaste betet på marknaden! Jiggfiske har blivit ett utav de mest populära fiskesätten på grund av att jiggar oftast är billigare än andra beten. Dessutom är de väldigt roliga och lätta att fiska med. Det gäller bara att vänta till jiggen nått botten och sedan är det dags att håva tillbaka den med korta ryck så att den studsar längst botten. Jiggarna kommer i en enorm mängd färger och former som passar olika typer av fiske. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga jiggar från de bästa märkena. Välj mellan enstaka jiggar och 10-pack! Skynda att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har inte bara jiggar här hos oss utan du hittar även spinnare, skeddrag och en massa annat i kategorin ”Beten & Drag”. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Anpassa storlek och vikt själv! Vi har tidigare nämnt att det finns en stor mängd jiggar i olika färger och modeller här hos oss. Men storleken och vikten på jiggen anpassar man själv genom att ändra vikt och storlek på jigghuvudet. Jigghuvudet trär man själv genom jiggen. För att få bättre och mer verklighetstrogen simgång kan man köpa en jigg med fjäll på stjärten. De flesta av jiggarna på den här sidan är så kallade ”curly tail”-jiggar som håller sig riktigt fina och mjuka i flera år!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.