Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga spinnare för fiske online!

Perfekta betet för ytfiske! En spinnare är ett högeffektivt bete som fungerar främst för ytfiske. Betet plogar fram på vattenytan och både rasslar, lyser och skvätter. Detta gör att de rovfiskar som jagar på ytan, exempelvis gädda och abborre, blir väldigt intresserade och retade. De kan helt enkelt inte hålla sig från att ta ett bett på betet! Just därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga spinnare och hoppas på att detta smarta bete ska ge napp! Välj mellan spinnare i flera olika modeller!

Tips för ett lyckat köp! Vi har inte bara spinnare här hos oss. Du kan även hitta en massa andra drag och beten bland våra fiskeprylar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lättkastat drag! Förutom att spinnare är alla rovfiskars favoritdrag, är de även de flesta fiskares favoritdrag. De är nämligen oerhört lätta att kasta med och roterar och låter friskt även vid låga hastigheter. Man behöver alltså inte vara en mästerfiskare för att klara av en spinnare! En av de populäraste spinnarna i Sverige är Blue fox spinnare och köper man dessa här hos oss får man tre stycken spinnare i olika färger! Vill man istället prova på en nyhet bland spinnarna, kan en idé vara att köpa en skedspinnare som är framtagen för bästa möjliga spinnfiske!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.