Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga skeddrag för fiske online!

Fyndiqs favoriter

Det äldsta draget i fiskelådan! Skeddraget är lite av en veteran i fiskelådan. Det är nämligen så att detta drag är ett av de äldsta som använts till fiske. Anledningen till att det fortfarande är så populärt är för att det är väldigt effektivt och fungerar för fiske av i princip all typ av fisk. Draget rör sig också vackert i vattnet i en cirkulär form. Hos oss på Fyndiq har vi därför samlat ett stort utbud av billiga skeddrag i olika utformning och hoppas att alla fiskare ska hitta just det drag som de letar efter!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att fynda fler saker till fiskelådan när du ändå håller på. Du betalar nämligen alltid samma frakt, även om du överfyller din låda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Draget för flera typer av fiske! Skeddraget fungerar ju faktiskt till i princip all typ av fiske. Men framförallt passar draget bra om man ska fiska regnbåge, abborre, gädda, röding och öring. Är det specifikt gädda som man är ute efter att fånga så behövs ett drag som kan röra sig bra i vassen, där gäddan helst simmar. Då kan en smart idé vara att köpa Atom Giller. Den är nämligen vasskyddad och rör sig utan problem bland vass och näckrosor! Detta drag finns i flera olika färger och storlekar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.