Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga wobbler produkter online!

Bra utbud av wobbler fiskeredskap! Med våren kommer fisketankarna, och då gäller det att vara utrustad med bra fiskeredskap för att få en så bra fiskesäsong som möjligt. Här på Fyndiq har vi samlat mängder av bra fiskeredskap och på denna sida finner du ett stort utbud av billiga wobblers som du kan få stor glädje av. Här finns allt från kustwobbler, lång trolle wobbler, plastlöjor, crankbite wobbler till striker wobbler för gös och gädda. Det ska vara kul att fiska och det blir det med bra wobblar som glänser i vattnet.

Tips för ett lyckat köp! Det är viktigt att tänka på helheten och fylla väskan med olika drag för olika tillfällen. Så plocka på dig så att du är utrustad för alla typer av fångster. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Wobbler — det vanligaste fiskedraget! Allt fler inser det härliga med att fiska. Men för att lyckas dra upp en rackare gäller det att ha rätt redskap. Wobbler är det vanligaste draget och man kan välja olika varianter beroende på om man vill dra upp gös, öring eller stora gäddor. En trolle wobbler är en flytande wobbler perfekt för rovfiskar, och vill man fånga mindre fiskar är en harrwobbler rätt alternativ. Men självklart är det aldrig fel att bunkra upp med en bra gäddwobbler eller en gul popper.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.