Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt överlevnadsarmband online!

Känn dig trygg med överlevnadsarmbandet på handleden under äventyret! Det finns så mycket smarta prylar som gör ett äventyr i vildmarken lite tryggare. Här online hos oss på Fyndiq har vi ett brett utbud av friluftsprodukter — däribland massvis av billiga överlevnadsarmband perfekta för vandring, camping, båtliv och jakt med mera. Flätat av slitstarkt paracord innehar de flesta armband både kompass, rep, tändstål, visselpipa och skärkniv. Arbandet är inte bara bra att ha i en nödsituation utan är även ett sätt att göra packningen lättare! Välj mellan olika varianter eller gör ditt eget armband av fallskärmslina! Skynda att fynda överlevnadsarmband redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du shoppa fler smarta produkter? Ta en titt på vår Sport & Fritidskategori och du hittar en massa roliga prylar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett armband som kan rädda liv! Visste du att flera av armbanden i sortimentet är tillverkade av fallskärmslina med hållbarhet på upp till 240 kilo? Själva linan kan dessutom sprättas upp och innehåller då hela 7 trådar som uppgår till totalt 16 meter. Det gör att armbandet kan användas till allt från jaktfällor till att göra upp eld med tändstålet, använda som tvättlina eller kanske för att vissla i när du är vilse. Det är med andra ord som en personlig livlina runt armen, för dig själv eller andra i din närhet. Välkommen att fynda ett multiarmband survival!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.