Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga jaktknivar på nätet!

Var är min kniv?! Ja, den som utropade detta i en av filmhistoriens mest älskade filmer var ju Jocke med Kniven, en av piraterna som hade tillfångatagit Pippis pappa i filmen Pippi på de sju haven. Och kniven är verkligen ett viktigt verktyg man kan känna sig naken utan, och just därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga knivar online. Du kan här hitta allt från vassa jaktknivar till en bra svampkniv eller en praktisk armekniv. Att köpa kniv online är både bekvämt och smidigt, och oavsett hur många knivar du beställer från oss kommer frakten vara densamma!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa två knivar när du ändå är igång, det är bra att ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad behöver du för kniv? Om du vill ha en riktigt bra kniv som du vet kommer ha en lång livslängd och riktigt god kvalitet, då ska du köpa en Victorinox kniv. Den är något av en favorit hos friluftsmänniskor som gillar dess mångsidighet. Om du ska ha en kniv för ett specifikt syfte, till exempel en vass jaktkniv eller en praktisk dykarkniv så hittar du även det här. En riktigt redig friluftsmänniska har alltid en bra kniv med sig, så att hen kan tälja en grillpinne, skära av en fiskelina eller öppna något som ännu inte har en öppning.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.