Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt tält online!

Hitta tält online som passar för camping och utflykter! Att åka på campingsemester eller ge sig ut i vildmarken och sova i tält är något som de flesta gör ett par gånger i livet. Och många av oss har det till och med som lite av en hobby. Men för att klara en natt i tält krävs ett tält som står emot väder och vind. På Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tält som är lika praktiska som tåliga och lättmonterade. Fynda bland tält från kända märken som Jack Wolfskin, Racerback och True North!

Tips för ett lyckat köp! Ett tält är långt ifrån det enda som behövs när man ska campa. Det kan exempelvis behövas en skön sovsäck och ett stormkök, som också går att fynda hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett tält för alla tillfällen! När man står i valet och kvalet om vilket tält man bör välja, är det självklart bra att utgå ifrån hur stort tältet måste vara. Är det bara en person som ska sova i det, kan ett enmannatält räcka gott och väl. Är det istället en hel familj som ska ut och campa behövs givetvis ett stort tält. Det är viktigt att man tänker på hur och när tältet ska användas. För att campa i fjällen behövs ett tält i riktigt tjockt och tåligt material. Ska tältet istället bara användas som regnskydd, behövs kanske inte riktigt samma kvalitet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.