Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Campingtält

74 Fynd

Vi på Fyndiq älskar friluftsliv och därför kan du hitta allt du kan tänkas behöva för en dag ute i det fria. Om du letar efter bra campingtält har du kommit helt rätt. Här finner du ett brett utbud på bra campingtält till låga priser.


Stort utbud av campingtält och biltält camping

Oavsett om du föredrar att campa ute i naturen eller på en camping behöver du ha ett riktigt bra tält. Det kan du hitta här hos oss. Dessutom säljs de till riktigt billiga priser. Du kan välja mellan olika varianter av campingtält i olika storlekar så du kan hitta ett tält som passar dig och dina behov.sedan har vi också flera tillbehör som är bra att ha nära till hands när du tältar. Vi har till exempel tältpinnar, värmande sovsäckar, lampor och linor. I vårt utbud hittar du allt du behöver inför din campingresa. Du kan fynda allt från ett och samma ställe. Passa på att klicka hem ditt nya tält eller något annat inför campingresan redan idag.

Köp rätt utrustning

Om du inte är en erfaren campare kan det vara svårt att veta hur du ska tänka för att köpa rätt sorts utrustning. Till att börja med ska du utgå från dina behov. Ska du tälta ensam eller med andra personer? Vi har tält som passar enstaka personer till hela familjer eller kompisgäng. Ett annat bra sätt för att hitta rätt sorts tält är att utgå från vilken årstid det är eller kommer vara när du ska campa. Du kan välja mellan tält som är behagliga under sommarens varmaste dagar och tält som är anpassade för hårdare väder. Vi har också olika varianter av sovsäckar för alla temperaturer. Glöm inte bort att spana in vårt övriga utbud inom friluftsliv där du hittar stormkök, termosar, knivar, ficklampor luftmadrasser och annat som är bra att ha när du campar i ditt nya campingtält.

Om du har några frågor och funderingar kring din order eller vill göra en retur på en produkt du tidigare har köpt hos oss kan du kontakta vår kundtjänst som hjälper dig med ditt ärende.