Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Hundtrimmer

168 Fynd

Behöver din hund en ny frisyr? Spara pengar och tid genom att köpa de tillbehör du behöver från Fyndiq. Vi har ett blandat utbud av klippmaskiner, trimmers och saxar för din hund. Innan du börjar att snygga till hunden, måste du tänka på vad du har tänkt att klippa. Ska du klippa hela hunden eller de mindre områdena? Olika redskap används för olika delar på hunden. Hitta det du behöver hos oss.


Klippmaskin hund

Klippmaskiner klarar av att klippa hela hunden, en kraftfull klippmaskin med hög hastighet rekommenderas om din hund har tjockare päls. De är oftast tystlåtna vilket gör att hunden inte blir lika rädd av ljudet. Viktigt att tänka på är att klippmaskinen blir varm, för att undvika det kan man olja skäret på maskinen. Hållbarheten på din klippmaskin blir även längre om du oljar skären.

Trimmer hund

Håll hundens päls i fint skick och spara tid med hjälp av en hundtrimmer. Dem har en liten motor och är mindre kraftfull, därför används en trimmer på de mindre partierna på din hund, till exempel för att putsa till runt tassar, ögon eller öron som kan vara svåra att komma åt. I många sammanhang är en trimmer mer tidseffektiv och bekväm för hunden än en sax.

Hundsaxar

En hundsax används till att korta ner och tunna ut pälsen på hunden, den fungerar även bra för att finputsa mindre områden. Saxen är utformad för att vara ergonomisk och smidig att arbeta med. Växer det mycket päls runt din hunds trampdynor? Då är det viktigt att klippa bort det med hjälp av en hundsax eftersom att det kan bildas svamp och börja lukta illa. Ett tips är att använda en sax som är trubbig så slipper både du och hunden skada sig. Se till att endast använda saxen till pälsen då den annars riskerar att gå sönder.

Hygien

Hygien är viktigt att tänka på innan du börjar klippa din hund, pälsen måste vara ren. Förekommer det smuts och grus i pälsen kommer skäret på din maskin att bli slö. Se därför till att tvätta och borsta igenom pälsen innan du påbörjar din klippning.