Kundservice

Kattlåda, Klotång, Kattborste

11 060 Fynd

Filtrera

Allt för din katt

Hos Fyndiq hittar du allt för din katt. Vi har ett välsorterat utbud för alla typer av katter och kattägare. Oavsett om du letar efter pälsvårdsprodukter, kattlådor, klotänger eller matskålar så hittar du det hos oss till låga priser.

Borstar och kammar för din katt

Letar du efter en kattborste eller kan så hittar du det här. I fyndiqs varierade utbud hittar du massor av kammar och borstar i olika modeller, färger och material. Olika katter har olika behov för sin päls, kolla in i vårt utbud och välj och vraka mellan kammar och borstar som reder ut tovor och tar bort lösa hår i pälsen. Tycker din katt inte om att bli borstad så kanske du ska pröva vår borste med kattmynta, ett smart sätt att lära katten att tycka om pälsvård. Har du en katt som fäller mycket så har vi massor av olika pälshandskar med en yta som gör att lös päls fastnar och är lätta ta bort. För dig som kattägare så har vi även en hel del produkter för att samla upp katthår från möbler och kläder.

Klotång och tandborste för din katt

Det är viktigt att ta hand om både tänder och klor hos din katt. En del katter vässar sina klor själva medan andra behöver hjälp med att få rätt längd på klorna. Hos Fyndiq hittar du små klotänger som passar till din katts klor. Katten får ofta tandsten och du kan motverka detta genom att borsta tänderna regelbundet på din katt. Vi har ett brett utbud av små tandborstar som är anpassade för din katts tänder. Som vanligt har vi fri frakt och låga priser. Dessutom har vi snabb leverans.

Kattlåda till din katt

Hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av kattlådor i olika modeller. En del katter föredrar täckta lådor och andra öppna, en del med öppen lucka, andra med svänglucka, oavsett vad du letar efter så har vi det, dessutom till riktigt bra priser. Kolla in våra kattlådor i olika modeller och färger och välj en kattlåda som passar just din katt. Hos oss handlar du säkert online med fri frakt och snabba leveranser.