Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga klösträd och klösmöbler här

Cat Scratching Post
573 kr
1 000 kr

Cat Scratching Post

Varianter:

  • Cat Scratching grey / white
  • Cat Scratching black/white
Scratching Post
545 kr
1 000 kr

Scratching Post

Cat Scratching Post Toys Foot Chair Legs Binding Rope Material
170 kr
476 kr

Cat Scratching Post Toys Foot Chair Legs Binding Rope Material

Varianter:

  • 3 meter
  • 5 meter

Överraska katten med klösträd och klösmöbler! Tröttnat på att katten vässar klorna på möblerna hemma? Det har vi lösningen för! Vi på Fyndiq älskar katter och har samlat något som katten också älskar, nämligen massor av billiga klösträd och klösmöbler online för våra fyrbenta kissar att sätta klorna i! Vad sägs om ett förstklassigt och högkvalitativt klösträd från VidaXL med kombinerad viloplats? Eller din katt kanske föredrar en klassisk klöspelare med viloplatå högst upp? Här har vi något för både stora som små katter att klösa på! Välkommen att fynda klösträd och klösmöbler idag!

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att kontrollera klösmöbelns storlek innan du klickar hem den, så att du kan säkerställa att den får plats — vissa är nämligen så höga som två meter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Har du problem med att din katt klöser på dina möbler? Det är förstås irriterande, men det ligger i kattens natur att klösa. Den måste göra det för att hålla sina klor i gott skick. För att slippa få soffan, sängen eller mattan förstörd finns det produkter som syftar specifikt till att gynna kattens klo-hälsa. Dessa produkter kallas för klösträd. Hos Fyndiq.se har vi ett stort utbud av många olika typer av produkter. Klösträd är inget undantag. Vi har lösningarna som passar för dig, din katt och ditt hem. Välkommen in och titta igenom vårt sortiment för att hitta det klösträd du letar efter!

Boendesituationer varierar friskt, men både människor som bor litet och stort är kattägare. Det är därför viktigt att marknaden för klösträd speglar det faktum att boytor varierar stort. Hos oss finns klösträd av mindre storlek för den som inte kan avsätta mer boyta åt katten. Hos oss finns också stora träd med mängder av olika ytor och krypin. Dessa lösningar lämpar sig förstås bättre för den som bor stort och har plats nog åt ett katt-palats!

När du står inför ett köp av den här typen av produkt är det viktigt att du mäter innan. Se efter hur stor yta du kan avvara och läs sedan om längd, höjd och bredd i produktbeskrivningarna.

Klösträd för din katt

Det finns nedärvt i katter att tycka om att både klättra och riva i saker. Tyvärr kan detta biologiskt rotade intresse leda till missförstånd mellan människa och katt. Det kan handla om en dyr skinnfåtölj som totalförstörs på grund av kliande klor som inte får stimulans någon annanstans. Det kan också handla om mormors gamla vas som trillar ner från högsta hyllan på grund av att katten är på höghöjdsäventyr. Denna problematik kan lätt bekämpas. Lösningen heter klösträd, och sådana har vi mängder av hos Fyndiq.

Med ett klösträd kan du tillgodose många av kattens behov. Den får någonstans att krypa till kojs när den känner sig trött. Den får en perfekt yta att vässa sina klor på. Den får förstås också ett träd där den kan klättra högt, leka och skutta mellan grenar. Om du tänker att ett klösträd låter som en utmärkt idé att köpa till din katt men att du bor för litet: tänk igen! Det finns nämligen lösningar som passar för väldigt olika boendeytor. Vissa klösträd är större på bredden och vissa har först och främst ordentligt med höjd.

Titta igenom utbudet av klösträd på fyndiq och utse ett träd som passar för dig, ditt hem och din katt.

Billiga klösträd och klösmöbler passar alla kattraser! Oavsett om du har en långhårig katt med stamtavla eller en korthårig liten bondkatt så kommer en klösmöbel att uppskattas! Alla katter, oavsett ursprung, gillar att klättra, klösa och leka så det ska man inte glömma. Med våra klösträd och klösmöbler kan katten roa sig själv och du slipper oroa dig för klösmärken på andra ställen i hemmet. Kika igenom utbudet och hitta den klösmöbler eller klöspelare som du tror din misse kommer föredra. Här finns både stora och små varianter med eller utan leksnören och plyschklädda hus!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.

Katter biter inte på naglarna till skillnad från många av oss människor. För att klorna ska hålla sig starka och fina så måste katterna klösa. Alltför många gånger uppstår onödig konflikt mellan katt och kattägare till följd av sönderklösta möbler. Eftersom det ligger i katters natur att vässa sina klor måste de helt enkelt klösa mot vad de kommer över. För att kattägare ska slippa få möbler förstörda så är därför ett klösträd den bästa möjliga lösningen.

Varje år vänder sig mängder av kattägare till oss på Fyndiq för att köpa klösträd. Vi har lösningar i mängder av utföranden för att kunna tillgodose alla behov. Vissa personer som har privilegiet att bo större kan ha förstås ha plats för större klösträd. För människor som bor lite mindre är lösningar av mer blygsam storlek eventuellt att föredra. Oavsett vad just du är ute efter så garanterar vi att vi har just det klösträd som du letar efter åt din katt!

Glöm inte att du kan kombinera ditt nya klösträd med andra produkter som din katt kommer att älska. På Fyndiq hittar du mängder av olika kattleksaker och tillbehör som kommer att göra dig till den bästa kattägaren av alla.

Därför behövs klösträd

Har du en katt som vägrar sluta klösa på dina möbler? Det är inte lönt att bli arg på katten. Faktum är att detta är ett helt normalt beteende hos alla katter. De måste helt enkelt klösa klorna för att vara nöjda. Problemet är bara att din soffa inte blir mindre sönderklöst för det. Lösningen heter klösträd, och sådana har räddat många möbler genom åren. Här följer några visdomsord för hur du kan tänka då du vill få din katt att sluta klösa på annat än sitt klösträd.

Varför detta klös?

Katter klöser faktiskt av olika anledningar. En av de rent biologiska anledningarna är helt enkelt att visa att det är hen som bestämmer i området. Doften är svår att känna för oss människor men för andra katter och djur i närheten känns den. Utan att du vet om det kanske din sönderklösta soffa säger ”Den här platsen är upptagen” på kattspråk. En annan anledning till varför man bör skaffa klösträd till sin katt är för dess motion. Katter gör nämligen av med energi genom att klösa.

Vilket klösträd ska jag välja?

Det finns mängder av olika typer av träd för kattens kliande klor. På Fyndiq har vi det mesta. Stora och höga klösträd för de som kan avvara lite större ytor till sina klösande katter. Mindre lösningar för de vars boende är mindre men som ändå vill behålla möblerna intakta. Bor du väldigt litet? Varför inte välja en produkt som är större på höjden än på bredden?

Det bästa sättet för dig att bestämma dig för vilket träd som passar dig och din katt är att kolla igenom sortimentet. Du kommer att inse att det inte bara finns olika storlekar utan också olika utföranden.

Vad gör jag om katten envisas med att klösa på mina möbler trots klösträdet?

Visa vem som bestämmer, men var inte för hårdhänt. Ett vanligt knep är en sprayflaska med vanligt vatten. Det skadar inte katten, men det gör förmodligen att den förstår att den ska hålla sig borta från rokoko-soffan du håller så kär. En annan metod är att placera dubbelhäftad tejp på den kattfria möbeln. Det uppskattas inte av möbelmarodören.

Glöm inte att ge belöning!

Alla gillar belöningar. Detta är sant för både människor och katter. När din katt har valt klösträdet framför dina möbler bör hen få veta att detta uppskattas. Varför inte ge en kattgodis som tack!