Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga klösträd och klösmöbler här

Överraska katten med klösträd och klösmöbler! Tröttnat på att katten vässar klorna på möblerna hemma? Det har vi lösningen för! Vi på Fyndiq älskar katter och har samlat något som katten också älskar, nämligen massor av billiga klösträd och klösmöbler online för våra fyrbenta kissar att sätta klorna i! Vad sägs om ett förstklassigt och högkvalitativt klösträd från VidaXL med kombinerad viloplats? Eller din katt kanske föredrar en klassisk klöspelare med viloplatå högst upp? Här har vi något för både stora som små katter att klösa på! Välkommen att fynda klösträd och klösmöbler idag!

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att kontrollera klösmöbelns storlek innan du klickar hem den, så att du kan säkerställa att den får plats – vissa är nämligen så höga som två meter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Billiga klösträd och klösmöbler passar alla kattraser! Oavsett om du har en långhårig katt med stamtavla eller en korthårig liten bondkatt så kommer en klösmöbel att uppskattas! Alla katter, oavsett ursprung, gillar att klättra, klösa och leka så det ska man inte glömma. Med våra klösträd och klösmöbler kan katten roa sig själv och du slipper oroa dig för klösmärken på andra ställen i hemmet. Kika igenom utbudet och hitta den klösmöbler eller klöspelare som du tror din misse kommer föredra. Här  finns både stora och små varianter med eller utan leksnören och plyschklädda hus!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.