Kundservice

Fynda billiga kattleksaker här

24 180 Fynd

Filtrera

Hitta billiga kattleksaker!

En fyrbent vän i form av en kissekatt – kan det bli bättre än så? Tanken på att komma hem och mötas av ett par glittriga ögon och en mjuk tass – det är livet, det. Men även de sötaste måste underhållas och då är det ju tur att vi på Fyndiq har ett stort urval av stimulerande och billiga kattleksaker att skämma bort din sötnos med. Kika vidare och välj mellan radiostyrda kattleksaker, bollar, grejer med bjällror, laserljus och annat. Vi på Fyndiq är ena ordentliga kattmänniskor. Välj bland många varumärken online!

Tips för ett lyckat köp!

Avsätter du mycket tid att leka med din katt eller är den ofta ensam om dagarnä Se till att skaffa kattleksaker som din kisse har ordentlig nytta av beroende på hur den leker. Om din katt behöver röra på sig men du själv gärna vill sitta still, kan leksaker med laserljus göra susen. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Variera dina kattleksaker!

En katt är ofta en ganska kräsen liten individ som har tendens att bli uttråkad efter ett tag. Därför är det viktigt att köpa många olika leksaker som din pälsboll kan roa sig med.se till att variera dig så att du slipper dela hem med en uttråkad katt. En katt må vara gulligare än gulligast men det är fortfarande ett rovdjur som har jaktinstinkten djupt rotad i sig. Fynda därför billiga kattleksaker online i form av möss, fåglar, bollar och fjädrar och kombinera dem med mental stimulans av kattens hjärna i form av leksaker där katten måste tänka för att kunna använda dem. Hos oss på Fyndiq hittar du massor av roande kattleksaker för alla raser!