Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig mc hjälm online!

Handla mc hjälm online hos oss på Fyndiq! Motorcykelåkning är riktigt roligt men om du inte vill se ut som en riktig tönt på mc-ryggen finns en enda detalj du inte ska glömma – din mc hjälm! Inte bara är det olagligt att åka mc utan hjälm, det är dessutom livsfarligt så har du inte en hjälm eller behöver byta din befintliga är det hög tid att skaffa dig en ny hjälm, och hjälmar hittar du här hos oss på Fyndiq. Vi har samlat ett brett utbud av mc hjälmar, så hos oss kan du hitta en mc hjälm billigt – något att investera i för din egen säkerhet!

Tips för ett lyckat köp! Hittar du inte den sortens mc hjälm du letade efter? Kom tillbaka om några dagar, vi fyller på vårt sortiment ofta så det som inte finns idag kan mycket väl finnas på hyllan imorgon! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Visa din bikerstil med din hjälm! Om du trodde att alla mc hjälmar ser likadana ut och att hjälmen är svår att göra personlig, då har du förmodligen inte spanat in vårt breda sortiment och utbud! Här finns allt från klassiska hjälmar till hjälmar med moderna och spejsade detaljer – så det är lätt att hitta en hjälm som passar just dig. Eller vad sägs om en hjälm med Captain America tryck eller en i Outlaw stil? Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.