Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga bagagetaggar här

Köp billiga bagagetaggar online på Fyndiq! Finns det något härligare än att resa? Nej, det finns ju i princip inte det. Men det kan vara lite trist om bagaget försvinner på vägen! Med en bra bagagetag eller en väl synlig bagageskylt blir det lättare för en borttappad väska att hitta tillbaka till sin rättmätige ägare. Här i sortimentet finner du massvis av billiga bagagetaggar, bagagevåg, bagagebrickor och bagageremmar till din resväska. Gör din resa ännu mer lyckad och märk ditt bagage innan du far iväg! Välkommen att shoppa taggar till bagage här!

Tips för ett lyckat köp! För att få användning av en bagagetag behöver du också en resväska. Det hittar du om du skriver det i sökrutan här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Adresshållare som gör din resväska säker i sin resa! En bagagetag är smart på det viset att det inte bara visar vem som väskan tillhör, har du en tag i en stark färg kan du snabbt känna igen din väska när den dimper ner på bagagebandet bland alla andras. Här hittar du allt från taggar i starkt blått, rött och gult till bagagetag i äkta läder och de med glitter som verkligen står ut. Det är bara du som väljer vad för bagagebricka du själv vill pryda din väska med, men se till att du skaffar en innan du åker iväg på resan! Skynda att fynda här hos oss redan i dag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.