Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Billig Reseadapter på nätet!

Omvandlare med på resan! Att resa är något av det bästa som finns här i livet! Att, om än för ett par dagar, lämna sin tråkiga vardag och upptäcka nya spännande platser och människor. Det är inte konstigt att många fyller sparkontot för att kunna ha råd med så mycket resande som möjligt. Just därför har vi på Fyndiq fyllt sortimentet med massor av billiga adaptrar! För i de allra flesta länder man reser till behöver man en omvandlare för att man exempelvis ska kunna mejla fina hälsningar till nära och kära som är kvar hemma!

Tips för ett lyckat köp! I och med att en adapter är något som ska kopplas in i två olika kontakter är det viktigt att man beställer hem helt rätt modell. Den tjänar inte mycket till om den inte går att använda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Adaptrar för olika behov! Det kan vara lite lurigt att veta vilka adaptrar man ska ha, för olika länder såväl som olika produkter. Det finns nämligen massor av olika, med allt ifrån för Engelska kontakter till HDMI, Apple, ljudsplitter med mera. Det gäller helt enkelt att hålla koll på vilken adapter man behöver, vare sig man ska till Thailand eller vill ladda telefonen på hemmaplan. En transformator kommer alltid väl till pass!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.