Kundservice

Fynda billiga reseplånböcker & passväskor online

433 Fynd

Reseplånbok viktigast på resan

Är det snart dags att ge sig ut och resä Kanske en semesterresa till medelhavet, eller ditt livs resa till andra sidan jorden? Oavsett vart du reser gäller det att vara försiktig, för om någonting försvinner kan det vara nästintill omöjligt att få tillbaka. Du kan däremot vara säker på att du har de viktigaste sakerna i säkert förvar med en reseplånbok, och dessa hittar du billigt hos oss på Fyndiq! Köp en reseplånbok eller en passväska på nätet så kommer du att hålla koll på dina viktigaste saker under resan, och kan koppla av istället för att hela tiden kontrollera var du har allting.

Tips för ett lyckat köp

När du ändå är här bör du passa på att köpa en plånka till din resekompis. Frakten blir trots allt densamma oavsett hur mycket du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Reseplånbok & passväska

Vad är det då som skiljer en reseplånbok från en vanlig plånbok, kanske du undrar? Jo, det är nämligen så att reseplånboken ger plats för resedokument, pass, kontanter, kreditkort, pennor och allt annat som du kan behöva på resan. Ofta finns det också ett spänne som gör att plånboken kan spännas fast i exempelvis väskan eller så att du kan ha din reseplånbok runt halsen. Praktiskt och smart — och dessutom snyggt och billigt om du handlar hos oss på Fyndiq. Välkommen in och fynda!