Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Cykeldelar

1 473 Fynd

Oavsett om din cykel gått sönder och behöver nya delar för reparation eller om du bara vill byta delar som slitits så kan du hitta alltifrån bromsar, pedaler, skärmar och vajrar till cykelhandtag och cykelstöd och mycket annat här på Fyndiq.


Billiga Cykeldelar online hos Fyndiq

När cykeln går sönder eller slitdelare behöver bytas så hittar du ett brett sortiment av riktigt billiga cykeldelar hos Fyndiq. Vi erbjuder alltifrån bromsar, pedaler, skärmar, vajrar till cykelhandtag och cykelstöd, alltid till riktigt låga priser och med snabba leveranser i hela Sverige. Om du använder din cykel ofta så slits delar så som drev och kedja ut och behöver bytas med jämna mellanrum för att cykeln ska fungera optimalt. Med tiden så blir dreven spetsigare och sämre på att föra över kraften från pedalerna till hjulen. Samma sak är det med bromsar som också slits vid användning och kan behöva service eller bytas. Någon gång ibland åker de flesta på en punktering vilket kräver en ny cykelslang om inte den gamla går att täta. Om du håller på att renovera en gammal cykel så går det kanske åt ett par nya pedaler eller en bromsvajer för att den ny-gamla cykeln ska fungera som den ska.

Några av våra mest populära produkter är cykelöverdrag som skyddar cykeln när den inte används och olika typer av sadelskydd som håller cykelsadeln varm och torr oavsett årstid. Vi har även mjuka sadelskydd med gel som gör det bekvämare om du är ute på långa cykelturer eller rent av ska cykla ett lopp. Om du ska cykla ett lopp på flera mil är det nästan ett måste att ha ett sadelskydd för att inte få ont under de många timmarna på sadeln. Oavsett om du behöver en mjukare eller varmare cykelsadel så kan du hitta verkligt billiga sadelöverdrag online hos Fyndiq.