Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig cykeldator!

Hos oss på Fyndiq kan du köpa billig cykeldator online! Cyklar du endast till vardags eller är du en proffscyklist? Då har du hittat rätt! Här i vårt breda sortiment hittar du cykeldatorer för både vardagsturen och den längre motionsrundan. Letar du efter en dator som är trådlös, har kabel eller kräver mobiluppkoppling? Eller väljer du mellan en vattentät dator, en med inbyggd GPS eller en liten modell som endast mäter hastighet, körsträcka och avstånd? Oavsett till vilket syfte du ska använda din cykeldator kommer du, här hos Fyndiq, kunna hitta den som passar just dig. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en cykeldator du letade efter? Här på Fyndiq finns mängder av andra cykeltillbehör, allt för att du ska kunna skapa dig den bästa cykelupplevelsen – och glöm inte cykelhjälmen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Optimal cykelträning med en dator! Använd en cykeldator och skaffa dig en bra uppfattning om din cykelrunda. En cykeldator samlar informativ data om allt ifrån puls, hastighet och avstånd. Med informationen kan du sedan skapa nya mål, slå rekord eller bara få en uppfattning om hur lång cykelturen är till jobbet. Datorn fäster du enkelt på cykelstyret som sedan via sensorer sparar ner data. Med hjälp av enkel installation och anpassning efter däckdimensionen kan cykeldatorerna användas till de flesta cyklar. Leta rätt på den dator som passar dig, hoppa upp på cykeln och börja trampa!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.