Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga cyklar online!

Cykla dig genom livet! Cyklar är inte bara de mest hälsosamma och miljövänliga transportmedel som finns. De är även väldigt roliga att ta sig genom olika terränger med. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av cyklar hos oss, så att vem som helst ska kunna ha cykling som hobby! Välj bland olika typer av cyklar från riktigt bra märken! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att ta hand om cykeln och behandla den som en kär ägodel. Annars finns risken att den går sönder, och det vill du ju självklart inte! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

BMX, sport eller terräng? När det kommer till att välja den perfekta cykeln som passar din livsstil så måste du tänka på vad du ska använda cykeln till. Har du ett intresse för BMX och vill bli ännu bättre gör du rätt i att köpa en helt ny BMX-cykel att träna på. Tycker du istället om att cykla långa sträckor och kanske vill tävla i cykling, passar en sportcykel bättre. Både sportcyklar och mountainbikes passar även när du ska cykla i terräng. Och på den här sidan hittar du alltså alla dessa cyklar! De finns i olika färger och modeller för att alla cykelfantaster ska kunna hitta en cykel som passar utmärkt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.