Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig elcykel online!

Ta dig fram på en elcykel! Att cykla är definitivt framtiden, men kanske är det ännu roligare att ta sig fram på cykelbanor och i trafiken på eldriven cykel? Här hos oss på Fyndiq finns ett stort utbud av billiga elcyklar att välja och vraka bland samt en och annan eldriven sparkcykel, el-scooter och fatbike. Ha alltid vinden i ryggen och cykla till jobb och skola utan att bli svettig på kuppen! Med eldrivna cyklar och kickbikes förenklar du resan och verkar för en renare miljö. Välkommen att fynda elcyklar och elscooter här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Handlar du stora kassar med mat på helgerna? Inga problem med en eldriven cykel, sätt på korgar så klarar du det galant. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

El är framtiden! Har du också tröttnat på att trampa dig fram i uppförsbackarna och sedan anlända svettig till din destination? Du är inte ensam. Fler och fler har fastnat för den eldrivna cykeln och elscootern. Här hos oss finner du båda varianterna samt ett stort antal olika modeller i flera prisklasser. Kanske är en elektrisk fatbike det som passar din livsstil bäst? Eller en Trikke kickbike att ljudlöst färdas fram på cykelbanorna med? Hitta din smarta elektriska cykel eller din tuffa fatbike online, smidigt och enkelt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.