Fynda billig cykelhjälm online

55 Fynd

Var försiktig i trafiken — använd cykelhjälm

Vare sig du ska cykla på gatorna i trafiken eller ute i en park är det viktigt att du har cykelhjälm på dig. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort urval av säkra och billiga cykelhjälmar här hos oss på nätet för dig att välja bland. Kanske vill du ha en BMX hjälm eller barnhjälm? Vilken typ av cykelhjälm du än letar efter kan du med all sannolikhet hitta en favorit här i vårt sortiment! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du även en ny cykel? Här hos oss på fyndig finns även en rad olika cyklar att välja bland, självklart också till fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det är bra för miljön att ta cykeln

Visst är det bra för både din hälsa och för miljön att ta cykeln, men glöm aldrig din cykelhjälm! Vad sägs om en sprillans ny ABUS Performance med stötdämpande egenskaper som dessutom är helt tillverkad i återvinningsbara material? Eller du kanske snarare letar efter extra skydd för den cykelhjälm du redan äger? Då är det Vaude Helmet Raincover i svart som du letar efter - det skyddar nämligen mot regn, köld och vind! Glöm heller inte att köpa hjälm till dina barn, en Envy Joyride Barnhjälm är justerbar i nacken och lämpad för åldrarna 3-7 år.