Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig cykelhjälm online!

Var försiktig i trafiken – använd cykelhjälm! Vare sig du ska cykla på gatorna i trafiken eller ute i en park är det viktigt att du har cykelhjälm på dig. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort urval av säkra och billiga cykelhjälmar här hos oss på nätet för dig att välja bland. Kanske vill du ha en BMX hjälm eller barnhjälm? Vilken typ av cykelhjälm du än letar efter kan du med all sannolikhet hitta en favorit här i vårt sortiment! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även en ny cykel? Här hos oss på fyndig finns även en rad olika cyklar att välja bland, självklart också till fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det är bra för miljön att ta cykeln! Visst är det bra för både din hälsa och för miljön att ta cykeln, men glöm aldrig din cykelhjälm! Vad sägs om en sprillans ny ABUS Performance med stötdämpande egenskaper som dessutom är helt tillverkad i återvinningsbara material? Eller du kanske snarare letar efter extra skydd för den cykelhjälm du redan äger? Då är det Vaude Helmet Raincover i svart som du letar efter - det skyddar nämligen mot regn, köld och vind! Glöm heller inte att köpa hjälm till dina barn, en Envy Joyride Barnhjälm är justerbar i nacken och lämpad för åldrarna 3-7 år.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.