Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bli proffs med bra fotboll! Ska man lyckas skruva som Beckham och göra mål som Zlatan så krävs det en ocean av tid med övning och åter övning. Detta då övning ger färdighet. Här på Fyndiq har vi på denna sida våra bra och billiga fotbollar som kommer ge dig både glädje och frustration – för det kan inte alltid gå så bra som man tänkt sig. Om du har ett favoritlag bland de stora ligorna kan det vara kul att bolla en boll med namn som Arsenal, Liverpool FC, Chelsea. Eller varför inte göra mål med en Nike Brazil fotboll eller en fotboll signerad Paul Breitner från John Sport?

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att det är helheten som gör det, så se till att det finns bra träningskläder som kan användas med fotbollen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj fotboll utifrån prestation! Är tanken att bara leka runt och spela fotboll utan bekymmer går vilken boll som helst bra. Men är det lite hårdare satsning kan det vara värt att välja en boll med rätt funktioner. Exempelvis finns Nike training ball som är tillverkad av ett bra och hållbart material som motverkar slitage och ser till så bollen bibehåller sin form. Men, självklart finns det inget som säger att man bara får ha en boll så varför inte köpa en träningsboll och en fotboll med ditt favoritlags logo?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.