Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Flera olika fotbollsmål att köpa! När man är barn finns det få saker som är så roligt som att vara ute på gården och spela fotboll med sina vänner. Det spelar ingen roll om man är tjej eller kille, var man bor eller hur gammal man är. Att spela fotboll tillsammans är kul! Men det är klart, för en bra fotbollsmatch är det viktigt med bra fotbollsmål. Detta kan du handla hos oss på Fyndiq till ett lågt pris, och du har flera alternativ att välja av. Bestäm vilket fotbollsmål mått du vill ha, hur mycket du vill betala och om du vill ha nät till fotbollsmålet – och köp sen ditt billiga mål hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Smart är det att köpa ett i hopfällbart fotbollsmål, speciellt eftersom det då kan tas in när vintern kommer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Billiga fotbollsmål ger pengar över till annat Snygga fotbollsmål är enkelt att hitta om man ger sig ut för att söka. Bara här hos Fyndiq hittar du stora fotbollsmål som enkelt kan monteras, målbur med hål i för den som behöver öva sin träff, små fotbollsmål som passar på tomten och mycket mer! Ge ditt barn den absolut bästa presenten! Om du handlar här på Fyndiq får du dessutom ett lågt pris och kan lägga pengarna på annat kul, som ett par målvaktshandskar till dig själv.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.