Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda golfskor billigt online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av snygga och bra golfskor! Att köpa kläder online är numera lika vanligt som att köpa mjölk på Ica, men är det lika vanligt att köpa golfskor på nätet? Det kan vi på Fyndiq inte svara på – men vi kan säga detta: hos oss hittar du ett stort utbud av olika golfskor, perfekta för att ta dig runt banans 18 hål. Hos oss hittar du Footjoy golfsandal i vitt för damen och likväl Adidas Adizero 6-Spike Golfsko, självklart till ett lågt pris. Var smart, köp dina golfskor billigt online hos oss på Fyndiq. Du får bra kvalitet, bra leveransvillkor och ett lågt pris. Vad mer kan en begära?

Tips för ett lyckat köp! Här hittar du även tillbehör för skon, som bra och snygga skosnören eller spikdragare att använda när du ska sätta in nya spikar på skon. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både damskor och herrskor för golfspelaren Skon är otroligt viktig för att få till det där slaget som ger en hole-in-one. Och vi på Fyndiq har just dessa skor. Sen finns det såklart olika typer av golfskor beroende på om du ska spela på golfbanan eller bara slå bollar på golfklubbens driving range, men vi tror att du i vårt stora utbud kommer att hitta exakt vad du söker. Ta en titt i vårt utbud och köp hem det du behöver.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.