Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda ridspö billigt!

Köp billiga ridspön online hos oss på Fyndiq! Ett superpraktiskt tillbehör som varje ryttare bör ha i sin utrustning är ett bra ridspö. Det hjälper dig och hästen att få ett stabilare samarbete när du använder spöet som hjälpmedel när du och hästen kommunicerar med varandra genom signalspråket. En lätt touch med ridspöet mot hästens bakdel hjälper dig när lätt tryck med skänklarna inte fungerar till exempel. Även vid dressyr är ridspöet perfekt att använda sig av – välkommen att fynda billiga ridspön ur vårt breda utbud redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Ett ridspö ska aldrig användas med våld. Du använder spöet endast när det behövs och då med försiktighet – se till att alltid tänka på hästens bästa i första ledet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ridspön i olika utföranden! Söker du ett kortare hoppspö eller var det ett längre dressyrspö du ville ha? Här finns alla olika varianter. Det viktigaste att tänka på när du väljer spö är att du tar ett i rätt längd, material och att det har ett bra skaft! Tur då att vi här har samlat massvis av ridspön att välja bland! Vad sägs om ett med plasthandtag i gummi med en stilfull guldknopp i handtagsänden? Eller du kanske hellre vill ha ett dressyrspö med ett stämningsfullt velourhandgrepp som passar utmärkt för tävlingen eller uppvisningen?  Självklart hittar du också longeringspön som används vid longering! Kika igenom sortimentet och välj ut det spö som är anpassat för tillfället du ska använda det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.