Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt tennisrack senior online!

Bra tennisracketar senior ett lågt pris! Ingenting går upp emot att träna. Att få röra på sig och känna hur kroppen anstränger sig, för att sedan slappna av. Det är en känsla som håller i sig hela livet, och till skillnad från vad många ungdomar tror, även tills vi når pensionsåldern. En sport som är mycket uppskattad är tennis, och om du inte längre är en ungdom men vill ut och lira har vi tennisrack för seniorer här på Fyndiq. Kika igenom vårt stora utbud av billiga racketar och klicka hem de du gillar bäst!

Tips för ett lyckat köp! Efter passet kan din tennisrack kännas tungt, och därför kan en bra tennisväska vara ett bra köp när du ändå är här. Det finns bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Känn dig ung och snabb med en riktigt bra racket! Du har snygga tenniskläder, bra tennisskor och ett svettband att sätta på huvudet. Det är härligt, men om du saknar tennisracket blir det inte mycket till match. Som senior har du all tid i världen att spela, så förse dig nu med flera tennisracketar så du inte behöver pausa spelet bara för att det ena går sönder. Med de priser vi på Fyndiq erbjuder lär plånboken knappast klaga, och du kommer svinga tennisbollar som ett proffs.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.