Kundservice

Våtdräkt

1 057 fynd


Filtrera

Här kan du fynda de fräschaste våtdräkterna året runt

Fyndiq erbjuder ett stort utbud av våtdräkter för hela familjen. Oavsett om du behöver en endast för att klara av temperaturen i svenskt vatten eller om du ska testa en ny utomhusaktivitet bidrar en våtdräkt till ett exceptionellt vattenstöd. Sverige har trots allt en enorm tillgång till vatten. Dock är svenska vatten inte de varmaste och det kan därför behövas en bekväm våtdräkt för att förgylla vardagen. Här kan du hitta en prisvänlig våtdräkt oavsett aktivitet.

Våtdräkt för hela familjen

När sommaren står på glänt passar det alldeles utmärkt att engagera hela familjen i nya aktiviteter. Testa på dykning, snorkling och alla andra vattensporter du kan tänka dig. Klart att hela familjen ska följa med på de nya äventyren. Därför ser Fyndiq till att erbjuda ett stort och prisvänligt sortiment av våtdräkter. Till exempel en våtdräkt barn kan ha på sig och bekvämt dela familjeglädjen i plurret.

Köp rätt våtdräkt just för dig

Fyndiq erbjuder våtdräkter i olika former och färger. Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta den stil som passar just dig. Vi erbjuder både långärmade och kortärmade våtdräkter. Därav kan du hitta något perfekt för ditt nästa äventyr. Använd gärna filter-funktionen för att lättare hitta just det du är ute efter.

Användbara accessoarer

Inte nog med att Fyndiq erbjuder ett stort sortiment av våtdräkter du kan även fynda allt det extra som behövs för vattenäventyret. På Fyndiq finner du även specialgjorda galgar för våtdräkten. Genom att använda sådana galgar är det lättare att hänga upp våtdräkterna efter användning så att de torkar snabbare och kan användas igen snarare.

Ska du testa dykning? Tänk på att många fasader under ytan kan vara vassa och hårda. Därför är det viktigt att även utrusta dig med skyddshandskar och skyddsskor specialgjorda för vattnet. Även dessa produkter går att fynda bland Fyndiqs sortiment.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

Missa inte årets vattenaktiviteter. Med rätt utrustning kan du delta i utomhusaktiviteter året runt. Fynda därför bland vårt sortiment av våtdräkter som erbjuds till konkurrenskraftiga priser och hitta något som passa just dig och dina aktiviteter.