Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga träningsbyxor online!

Fyndiqs favoriter

Träningsbyxor för både gym & löpning! Oavsett om du ska ta dig till gymmet, ut i löparspåret eller gå på ett härligt gruppass, så gäller det att ha på sig ett par bra byxor. Och träningskläder och byxor som är både billiga och bra är inte alltid det lättaste att hitta, men förhoppningsvis finner du det rätta paret för dig här hos oss på Fyndiq. Vi har samlat mängder av olika märken och modeller av träningsbyxor för gym, löpning och annat på ett och samma ställe till ett lågt pris. Välkommen att kika igenom vad vi erbjuder för att hitta ditt bästa par!

Tips för ett lyckat köp! Om du är ute efter ett par träningsbyxor som håller in rekommenderar vi Reebok Power Tight! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att välja rätt träningsbyxor! Många märken finns det att välja på, och nog för att vi är glada över att ha samlat ihop så många olika träningsbyxor för dam, kan vi förstå att det är svårt att välja. Som tur är får du hos oss ett lite lägre pris när du handlar, så kanske behöver du inte välja mellan ett par träningsbyxor från Adidas och ett från Puma. Köp istället hem båda två och testa hur de sitter! Smaken är som baken, och du vet bäst vad du gillar, men vi tror helt klart att du kan hitta det här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.