Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Träningskläder för dam!

Billiga träningskläder för dam för en sportigare vardag! På Fyndiq hittar du inte bara billiga träningskläder, du hittar snygga gymkläder Vi får hela tiden in nya sportkläder så håll utkik efter vad som kommer in bland de hundratals nya produkter som dagligen kommer in på sajten — alltid till riktigt låga priser!

Tips för ett lyckat köp Med vårt utbud av träningskläder och sportkläder ska du tänka på vad du är ute efter. Ska du ha det för svettig träning, då ska det vara ett material som andas väl men är tunt och kanske av stretchtyg. Ska du ha det som fritidskläder då är det mer viktigt att det är lite tjockare material och funkar i många typer av väder.

Ska du köpa ett par träningsskor för att springa utomhus är kanske den bästa investeringen en reflexväst så trafikanter ser dig tydligt i trafiken. Vår favorit på Fyndiq är en sportstrumpa då dessa har en bättre passform än vanliga strumpor och de håller foten mer stabil när man håller på med sin sportaktivitet. En annan ny produkt är Kidneykaren som är en blandning av en kjol/topp/bh och sjal. Det som är bra med den är att den är ett bra stöd för mage och korsrygg vilket bl.a. är extra skönt för gravida kvinnor.

Ta hand om din träning med rätt oufit! Med bra träningskläder blir träningspasset så mycket roligare och fräschare. Sedan är det drygt att behöva handla i fysiska butiker som Stadium utan handla istället dina sportkläder online som på Fyndiq.se. Kanske ett par sköna gröna träningsskor eller ett par vita sportstrumpor? Hos oss kan man säga att det alltid är träningskläder rea.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.