Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda träningsskor för damer på nätet!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av snygga träningsskor! Har du hittat kraften som tar dig ut i löpspåret eller vill du bara ha ett par bekväma promenadskor när du är ute på långa shoppingturer? Grattis! Då har du kommit till rätt ställe. Här på Fyndiq kan vi erbjuda dig både ett stort utbud av välkända märken såsom Adidas, Reebok eller varför inte Haglöfs, och detta till mycket billiga priser. För det är det fina när du handlar träningsskor online hos oss: det är enkelt, bekvämt och du bränner inga stora hål i plånboken om du jämför med andra ställen.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att när det kommer till träningsskor så kan det vara bättre om de är lite för stora så du har chans att röra på dina tår. Är de för trånga kommer du få ont när du springer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nytt liv med nya träningsskor! Om du lider av ett jag-trivs-bra-här-i-soffan-tänk och håller tummen för att det ska regna så fort du ska bege dig ut och röra på dig, så kan det vara bra med en morot som får igång dig. Och vad kan vara bättre morot än ett par snygga skor som gör att du springer lite snabbare, lite längre och får dig att se lite tuffare ut när du susar fram? Släpp alla hämningar och svälj soffpotatisen och blås liv i ditt lite mer aktiva liv.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.