Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda billiga träningsskor på nätet!

Fyndiqs favoriter

Rätt sko för träning! Att ta hand om sig själv och röra på sig är något som vi alla bör göra. Och med rätt utrustning blir det helt enkelt både roligare och lättare att träna. Det har vi på Fyndiq fattat, och det är därför ingen slump att vi har ett stort utbud av träningsskor för dam och herr! Att ha rätt skor är nämligen riktigt viktigt vid träning. Och oavsett om du är ute efter ett par stabila lyftarskor eller ett par snabba löparskor så hittar du det här i vårt sortiment. Vi har skor från bland annat Adidas, Nike, Asics och Reebok. Välkommen att fynda billiga skor för träning!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara smart att ha ett par utomhusskor och ett par inomhusskor, så att du kan träna på alla möjliga olika ställen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dam- eller herrskor? Det är en viss skillnad mellan herrskor och damskor, i alla fall när det kommer till passform. En sportsko ska trots allt sitta riktigt bra på foten, så ha det i åtanke när du beställer hem dem. Sedan handlar såklart allt om vad du ska använda dem till och hur din fot behöver stöttas, så när du handlar skor online så ska du alltid utgå ifrån dig själv och din kropp. På så vis kommer du att bli riktigt nöjd med din shopping!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.