Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dags att köpa träningsskor! Söker du efter nya träningsskor för herr? Då har du kommit till helt rätt plats, din jakt kan anses vara avslutad. Vi på Fyndiq har nämligen skött jakten åt dig, och sökt i nätets alla skrymslen och vrår efter det bästa utbudet av skor online, och samlat det här hos oss! Så här hittar du allt från billiga fotbollsskor till snygga Nike träningsskor! Ja, här är det träningsskor rea vareviga dag skulle man kunna säga!

Tips för ett lyckat köp! När du har lagt till ett par skor i kundvagnen rekommenderar vi att du kontrollerar storleken innan du beställer, så att du garanterat får rätt storlek när du får hem skorna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Herrskor för alla former av träning! Oavsett om du behöver ett par indoor-skor, ett par snabba löparskor eller om du bara vill ha ett par snygga Adidas träningsskor så hittar du det här. Det finns väldigt mycket att välja på och kanske är det inte så lätt alla gånger att veta vad man ska leta efter. Är de som gör bäst träningsskor Asics eller något annat märke? Faktum är att det är väldigt individuellt vad man tycker och vad man är ute efter, men vi vet att du kommer hitta något som passar, oavsett vilken träning du behöver skor till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.