Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träningsband online!

Shoppa träningsband online här! Ett långt och lyckligt liv, det är något som de allra flesta av oss drömmer om. Men för att leva som man drömmer gäller det också att man tar hand om sin kropp. Och ska man ta hand om sin kropp hemma är bra träningsband att rekommendera. Här på Fyndiq har vi gjort det enkelt genom att samla alla hopprep och gummiband på ett och samma ställe, så att du kan välja och vraka bland våra billiga band lite enklare. Vi får ständigt in nya produkter, så håll ögonen öppna om du är sugen på något som inte finns i vårt utbud just nu.

Tips för ett lyckat köp! Det är din hälsa det handlar om, så bunkra upp med både hopprep och träningsband för att verkligen bli motiverad att börja träna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träna hemma med träningsband! Visst kan det vara skönt att bege sig till gymmet för att lyfta skrot. Men det är en stor frihet att veta att man har ett träningsband hemma som man kan använda när som helst. Ett justerbart dörrgym är optimalt för många bra övningar, och vill man få tips på övningar med träningsband finns det många bra filmer man kan lära sig av. Glöm bara inte att stretcha efter ett svettigt pass för att få en bra avslutning på träningen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.