Kundservice

Fynda billiga träningsband & gummiband för träning här

2 539 Fynd

Här hittar du ett grymt utbud av träningsband och gummiband till fyndpriser. Oavsett vilken träningsövning du ska utföra så hittar du det perfekta träningsbandet här. Snabba leveranser och fyndpriser!


Shoppa billiga träningsband & gummiband för träning online här

Vill du maximera hemmaträningen? Då vill vi på Fyndiq tipsa om att skaffa dig några smarta träningsband, det är specialgjorda gummiband för träning och finns i en rad olika varianter. Vad sägs om en multitrainer i tre delar som kan användas för att träna såväl hela kroppen som endast biceps eller vadernä När du tränar med hjälp av ett träningsband använder du din egen kropp som motvikt och du kan variera mellan massor av olika träningsformer. Har du exempelvis en skada i axeln som gör att du behöver mjuka upp den igen kan du använda ett gummiband för träning som rehabiliteringsredskap, självklart först efter att du fått ett klart ok från din läkare. En vanlig rehabiliterande övning med träningsband är till exempel att sätta fast ena öglan och använda den andra öglan för att sträcka ut armen ordentligt och på så vis öva upp styrkan i den igen — ett gummiband för träning ger nämligen ett välbehövligt motstånd i rehabiliterande syfte. Men visst kan du använda träningsband på andra sätt också! Alla, små som stora och unga som gamla, kan använda olika typer av gummiband för träning just i syfte att öva styrka och motorik samt för att bli mer hälsosam och må bättre över lag. Dina leder kommer att tacka dig! Välkommen att fynda billiga träningsband online hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Det är din hälsa det handlar om, sä bunkra upp med både hopprep, träningsband och andra sorters gummiband för träning för att verkligen bli motiverad att börja träna! All info om de olika banden finns i respektive produktbeskrivning, så kolla där för att se så bandet du är intresserad av passar för dig och dina träningsmål! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst sä hjälper vi dig med ditt ärende.

Träna enkelt och smidigt hemma med hjälp av ett träningsband

Visst kan det vara skönt att bege sig till gymmet för att lyfta skrot, men det är inte alla dagar man faktiskt pallrar sig dit. Så varför inte fixa så att du kan träna hemifrån ibland? Med hjälp av ett smidigt träningsband kan du variera din träning och enkelt stoppa undan bandet när du är klar med dina övningar och ditt träningsprogram. När du har olika gummiband för träning hemma så får du dessutom mer frihet, då vet du att du kan träna när helst som andan faller på. Ett justerbart dörrgym är till exempel optimalt för många bra övningar och vill du få inspiration och tips på exakt hur många olika träningsövningar du har att variera emellan är det bara att söka fram lite träningsvideos på nätet, att träna med träningsband är populärare än aldrig förr så det finns massvis av bra filmer att se! Se bara till att stretcha ordentligt efter ett svettigt pass för att få ett bra avslut på träningen, och det finns även mängder av gummiband för träning som fungerar alldeles utmärkt som redskap även vid detta moment — smart, eller hur?