Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla billig trappmaskin till hemmagymmet! Att hålla sig i form är bra för både kropp och själ, men handen på hjärtat, hur ofta orkar vi oss till gymmet egentligen? Inte så ofta som vi vill. Så varför inte låta gymmet komma till oss? I denna kategori har vi på Fyndiq samlat massvis av billiga trappmaskiner online för dig att shoppa loss bland – och alla vet ju att trappmaskinen är gymmets bästa maskin! Vad sägs om en hopfällbar Abilica Mini Step eller kanske en Twist n Step Pro? Valet är ditt! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Trappmaskinen ger superbra träning för benen, men vill du träna armarna också kanske du ska satsa på en crosstrainer – det finns också att köpa hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Komplettera hemmagymmet med en smart trappmaskin! Alla hemmagym behöver en trappmaskin, så är det bara. Men vilken ska du välja? Det beror helt och hållet på vad du vill få ut av din träning. Är det en avancerad modell du är ute efter är ett tips att spana in Skeleton inSPORTline trappmaskin. Med den kan du ställa in motstånd och se hur långt du trampat, hur länge du hållit på och vad din kaloriförbränning är uppe i. Vill du ha en enklare modell kanske en MiniStepper Cylina trappmaskin räcker? Den är mindre i storlek och passar därför alla hem, oavsett vilken kvadratmeterstorlek du bor på!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.