Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga rosenblad att dekorera med!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga rosenblad online hos oss på Fyndiq! Letar du efter rosenblad att dekorera med? Då har du kommit till rätt ställe. Här på Fyndiq har vi rosenblad i allt från traditionella färger som mörkrött och klarrött till guldiga nyanser eller ljusblått och rosa. Vi har ett brett och billigt sortiment av rosenblad, allt för att du ska kunna smycka ut hemmet och överraska din kära med stämning och romantik så ofta som möjligt. Går inte kärleken som en dans på rosor? Då kanske svarta blad passar bättre. Välj, vraka och välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Våra rosenblad finns i olika material – både silke, syntet och polyester. Glöm inte heller att titta på hur många blad förpackningen innehåller, så att mängden räcker för den dekoration eller det pyssel du planerat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Passar lika bra för bröllop och romantik som för dop och födelsedagsfest Att dekorera med rosor är något som passar för många tillfällen. I bröllopssammanhang är de perfekta att lägga i brudnäbbens korg för att sedan spridas ut på altargången, eller på bröllopsmiddagens bord som dekoration. Är du inte den kärlekskranke typen? Det gör inget. Rosenbladen passar minst lika bra på dopet, babyshowern, födelsedagsfesten eller varför inte till Halloween? Passa på att fynda ett gäng och piffa upp precis vad du vill! Den romantiska biten är inget måste!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.