Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hängdekorationer online!

Hängdekorationer till fest och barnrum! Det är enkelt att piffa upp ett barnrum, det enda som egentligen behövs är lite fantasi och varför inte lite av våra hängdekorationer så som billig pom pom pappersblomma i olika storlekar och i skira, fina färger? På ett kick är rummet både mysigt och vackert, samt mysigt för barnen att leka i. En dekorboll eller två funkar även när det är fest, kanske honeycomb hjärta till bröllopsmottagningen eller dopet? Passa samtidigt på att dekorera hemmet med romantiska och piffiga girlanger att hänga upp hemma och i trädgården för en sommarfest, möjligheterna är oändliga! Välkommen in och fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Vi har massor av dekorationer för barnkalaset — titta vidare så hittar du det som passar dig bäst! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pimpa festen! Vare sig du ska ha en fotbollsfest, ett födelsedagsparty eller en glamorös trädgårdsfest har vi garanterat passande dekor att hänga upp i tak, träd och över festdukade bord. Varför inte vimplar med världens alla flaggor? Eller vita, romantiska girlanger att låta sväva över ett lantligt dukat träbord ute i en lummig trädgård — perfekt för den oförglömliga bröllopsfesten! Till överraskningsfesten passar ett stort grattis alldeles utmärkt att hänga upp över dörren, tillsammans med pom pom pappersblommor och en banderoll. Passa på att shoppa allt online hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.