Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billiga servetter online

303 Fynd

Servetter för alla slags kalas

Att ställa till med kalas, oavsett anledningen för tillställningen, är alltid riktigt härligt. Få tillfällen i livet är nämligen fyllt av så många nära och kära och härligheter, inte sant? Att ha rätt saker för dukningen hemma är därför inte dumt, och då är servetter riktigt viktigt! Hos oss på Fyndiq hittar du därför servetter för dukning av alla möjliga slags kalas - allt från servetter för barnkalas till bröllopsservetter. Du kan dessutom köpa dem riktigt billigt här på Fyndiq! Fina servetter är viktigt för vilken fest som helst, så klicka runt i vårt stora utbud av pappersservetter och tygservetter. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Även om du inte har något kalas i sikte är det alltid bra med lite kaffeservetter, för du vet ju aldrig när du får fikabesök nästa gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt servett vid rätt tillfälle

Att olika typer av tillställningar kräver olika slags servetter är inget konstigt. Halloweenservetter på ett dop är kanske inte så populärt, för även om de trots allt fyller sin funktion så passar helt enkelt dopservetter bättre. Detta är helt klart något du ska ha i åtanke när du ska duka med servetter, oavsett tillställning. Rätt servett förhöjer minst sagt dukningen, och så är det med den saken. Vill du skoja till det gör du det bättre med andra dekorationer i dukningen!