Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt för dukning billigt online!

Allt du behöver för att duka! Oavsett om du är intresserad av dukning eller inte, så är det alltid en viktig del av ett bra kalas. Det är helt enkelt roligare att slå sig ner vid ett bord med fin festdukning, och så är det med den saken! Hos oss på Fyndiq hittar du därför verkligen allt för dukning, med allt från servetter och sugrör till placeringskort och rosenblad. Som sagt, allt som behövs för en riktigt fin dukning! Vad ditt val sedan faller på bestämmer du såklart själv, men oavsett vad du är ute efter när det kommer till dukning så hittar du det här hos oss, och riktigt billigt dessutom! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det värsta som finns är om till exempel servetter eller sugrör ta slut mitt i festen, så se till att beställa hem ordentligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt dukning för festen! Olika slags fester kräver olika slags dukningar. På ett bröllop passar löpare, glasunderlägg och fina glas medan ett barnkalas kräver engångstallrikar och engångsmuggar. Att duka efter vilken typ av tillställning du ska ha är med andra ord ett bra tips, och en god tanke när det kommer till dukningsinspiration. Så oavsett vilken typ av kalas du ska ha så kan du hitta allt för dukning här hos oss. Lycka till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.