Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga 70-tals dräkter & discokläder

50 Fynd

Rocka loss på disco i våra snygga 70-tals dräkter

Oavsett om du ska på maskerad, en möhippa eller liknande tillställning kan det vara roligt med 70-talstema och då behöver du ordentliga 70-tals dräkter. Tur är väl då att vi på Fyndiq har samlat massor av billiga dräkter med 70-talstema online här på denna sida för dig att fynda bland. Du hittar allt från hippie kläder till kläder för ett riktigt 70-tals disco och kostymer som minner om vad John Travolta bar i kultfilmen Saturday Night Fever. Kolla igenom det breda sortimentet och klicka smidigt och enkelt hem alla 70-tals dräkter du vill ha. Let's disco!

Tips på ett lyckat köp

Se till att välja rätt storlek och modell, för här finns både dam, herr och barn maskeradkläder blandade, så håll tungan rätt i mun så att du får hem just de 70-tals dräkter i de storlekar du tänkt dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vad är mer 70-tal än svenska popundret ABBä

Ska du klä ut dig i 70-tals dräkter är tipset att klä ut dig till någon vi alla skulle känna igen — så varför inte välja att vara någon av ABBA-medlemmarnä På 70-talet sjöng bandet brallorna av Eurovision med låten Waterloo iklädda tidstypiska 70-talskläder — det var trots allt på modet då. Bland våra 70-tals dräkter kan du hitta massor av kläder som ser ut just så som de bandet hade, såsom ljusblå utsvängda discobyxor i dammodell och sidenskjortor i herr. Eller varför inte vara riktigt modig och klä dig i en miniklänning helt täckt av paljetter? Vi har 70-tals dräkter för både henne och honom, och även till de allra minsta. Så spana in utbudet och shoppa hem de discokläder du gillar mest!