Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga maskeradkläder och dräkter till Halloween idag

Hitta billiga maskeradkläder och dräkter till Halloween på Fyndiq! Se till att vara den allra läskigaste figuren på Halloween. Eller vill du hellre vara en oskyldig ängel? Det finns många valmöjligheter när det kommer till denna populära högtid vid Allahelgona. I vårt stora sortiment av Halloweendräkter finner du allt från mantel med tillhörande mask till nunnedräkt, draculaskjorta och massor av häxutklädnader för de med skinn på näsan och magi i fingertopparna. Hitta din maskeraddräkt här hos oss och fira in hösten på alla Halloweenfester. Detta är en högtid för både stora och små. Välkommen att fynda fraktfritt hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter ljuslyktor och andra dekorationer till Halloween? Dessa finns även här hos oss och hittas lättast av att du skriver det du letar efter i sökfältet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Dräkter som skrämmer och väcker leklust! Det bästa med Halloween är att båda barn och vuxna har lika roligt i utklädnader med masker, peruker och teatersmink. Det är en högtid för fantasin och det har vi på Fyndiq tagit tillvara på! Här kan du välja att klä ut ditt barn till en busig häxa, ett dansande skelett - eller en liten spindel för den riktigt modiga. Dessutom finner du massor av maskeradkläder även för vuxna, som skelettklänningar, zombieutklädnader och Star Trek-kläder för SciFi-entusiasten. Sök och du skall finna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.