Kundservice

Maskeraddräkter Figurer

25 140 fynd


Filtrera

Klä ut dig till din favoritkaraktär

Hos Fyndiq hittar du ett brett urval av maskeraddräkter figurer till låga priser. Tänker du gå på maskeraden som superman, Super Mario Luigi eller snövit så hittar du dräkterna hos oss i flera olika storlekar och modeller.

Klä ut dig till superhjälte

Här hittar du ett stort utbud av maskeraddräkter figurer. Vi har maskeraddräkterna du behöver för att komma som superman eller en stormtrooper från Star Wars. Våra karaktärsdräkter hittar du för både barn och vuxna. Dräkterna finns i flera olika modeller och storlekar. Vi har hela set där mask, handskar och huva ingår. Om du har en dräkt redan och bara behöver köpa till en mantel eller stövlar så hittar du det här också.

Bli din idol

Är det dags för maskerad så hittar du ett enormt utbud av dräkter hos oss. Om du känner för att klä ut dig till din stora idol så hittar du dräkten du behöver här. Oavsett om du vill klä ut dig till Elvis eller Darth Vader så hittar du det hos oss till låga priser. Vi har maskeraddräkter för både barn och vuxna som vill klä ut sig till sina idoler. En del av våra set innehåller både mask, handskar och cape till dräkten. Om du hellre vill komplettera en kroppsdräkt med stövlar, handskar och cape så har vi det också. Våra dräkter hittar du i flera olika storlekar, modeller och material så att du alltid kan välja något som passar just dig.

Detaljerna för maskeraden

Om du tycker om att klä ut dig så kommer du att älska att fynda i vårt varierade sortiment av olika tillbehör för maskeraden. Vi har massor av peruker, hjälmar och andra huvudbonader i flera olika modeller. Saknar du svärd, yxor, fotbojor eller sköldar så hittar du det här också. Kolla också in vårt utbud av partysmink, här finns allt från glittriga ögonfransar till tatueringar som ser ut som läskiga sår. Allt för att göra din outfit till en succé på maskeraden. Hos oss handlar du säkert till låga priser. Beställer du hos oss har du dessutom fri frakt och snabba leveranser.