Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga maskerad sminkset här

Sminkningen är pricken över i:et på utklädnaden, så köp hem ett riktigt maskerad sminkset! ska du klä ut dig för en maskeradfest på Halloween, en födelsedag eller för en annan högtid? Då är du troligtvis i behov av ett ordentligt maskerad sminkset – och det är precis vad du fyndar i denna kategori! Vi på Fyndiq har samlar massor av maskerad sminkset online här hos oss för dig att välja och vraka bland. Kolla igenom sortimentet och hitta de sminkset som passar bäst för vad du ska klä ut dig till.

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även en maskeradkostym att ha på dig? Det har vi också att erbjuda, men alla våra kostymer hittas i en alldeles egen kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Sminkset för alla tillfällen! Det är inte bara på maskerad man kan behöva sminkset med maskeradsmink! Kanske ska du på match och vill ha ditt lags färger eller flagga målad i ansiktet? Eller ska du spela i skolpjäsen och behöver smink för att målas till katt, hund eller en sagofigur? Vi har sminkset för alla olika utklädnader och tillfällen – allt du behöver göra är att välja vad du ska klä ut dig till och sen välja sminksetet som passar för din idé här hos oss. Välkommen att fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.