Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt smink för specialeffekter här

Fynda specialeffekt smink billigt på nätet här på Fyndiq! Vill du se riktigt läskig ut på Halloween? Eller har du en annan maskerad framför dig där du verkligen vill gå loss med roliga effekter? Passa på att titta hit! I denna kategori finner du allt från läskiga gnuggisar till smink som ger ärreffekter eller skenet av rutten hud. Du kan skrämma riktigt ordentligt med låtsassår och sminktillbehör från Reel FX. Våga go crazy när du specialeffekt sminkar dig! Fynda på blodigt allvar här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du även efter fejkblod att använda på maskeradfesten? Även det hittar du såklart hos oss. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hudlim, latex och zombiesmink. Vill du ge skenet av att ha blivit biten av en vampyr eller varulv? Då är latex-sår med blodig effekt och blod på sprayflaska något för dig att shoppa hem. Vill du hellre sminka fram zombien i dig? Då är tipset att du maskerar dig med riktigt häftigt zombiesmink som får dig att se läskigast ut av alla på Halloween. För den lite mer tokiga kan en läskig grismask med utstickande betar vara något, eller sminktillbehör som får det att se ut som om du har ett öga i pannan eller som en uppvaknad mumie. Skynda att fynda läskigt här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.