Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda teaterblod billigt hos oss

Med teaterblod som fake blod får du läskigaste utklädnaden! Ska du på maskerad med skräcktema? Då är teaterblod något att titta närmare på, för är det något som gör en utklädnad extra läskig så är det just fake blod! Här har vi på Fyndiq samlat massor av billigt teaterblod för dig att fynda bland online — och med några få knapptryck har du snart ditt nyinköpta blod att leka med! Kolla igenom vårt breda sortiment och välj ut det teaterblod som passar just din kostym! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Inget att klä ut dig till? I våra maskeradkategorier hittar du allt för den perfekta utklädnaden, så kika igenom kategorierna och komponera ihop just din figur du vill klä ut dig till — eller köp kostymen i ett färdigt kitt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bästa utstyrseln är den läbbiga med fejkblod till! Svårt att veta vad du ska klä dig till på maskeraden eller på Halloween? Välj något riktigt läbbigt, det är roligast att vara läskigt utklädd! Vad sägs om att skrämma kompisarna med verklighetstrogna vampyrtänder med tillhörande blodkapslar? Eller varför inte verkligen gå all in och klä ut dig till en mördare med blodigt vapen? Bland vårt teaterblod finns blod för alla sorters utklädnader, både för stora och små monster, vampyrer och andra blodsugare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.