Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig smyckesförvaring online!

Stort utbud av smyckesförvaring! Hur många par örhängen, halsband, ringar, armband och andra accessoarer vi har är något som de flesta inte har någon aning om. Men vad man med säkerhet kan säga är att man nog inte har för många. Och till alla smycken så bör man ha bra smyckesförvaring. Här på Fyndiq har vi vackra smyckeskrin för att du ska ta hand om dina smycken, men även mängder av olika presentpåsar och andra burkar för egen smyckestillverkning.

Tips för ett lyckat köp! Guld, silver eller plast, oavsett vilket material så förtjänar alla smycken en bra förvaring så passa på att ta ut svängarna nu så kan du köpa mer smycken med gott samvete då du vet att det finns bra förvaring. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ge bort i snygg förpackning! Visst, det finns både fina smycken online och i butiker, men att skapa sina egna smycken är något helt unikt. Förpackningen är inte allt när du ska ge bort ett smycke, men ack en viktig del för helheten. Och har du skapat fina smycken så borde en fin förvaring vara en självklarhet. Med vackra presentaskar och örhänges- och halsbandshållare kommer dina smycken att se ut som butiksköpta. Vem vet, att smycka omgivningen är en konst så kanske blir du en stor konstnär i framtiden?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.