Kundservice

Fynda billig smyckesförvaring online

584 fynd


Filtrera

Stort utbud av smyckesförvaring

Hur många par örhängen, halsband, ringar, armband och andra accessoarer vi har är något som de flesta inte har någon aning om. Men vad man med säkerhet kan säga är att man nog inte har för många. Och till alla smycken så bör man ha bra smyckesförvaring. Här på Fyndiq har vi vackra smyckeskrin för att du ska ta hand om dina smycken, men även mängder av olika presentpåsar och andra burkar för egen smyckestillverkning.

Tips för ett lyckat köp

Guld, silver eller plast, oavsett vilket material så förtjänar alla smycken en bra förvaring så passa på att ta ut svängarna nu så kan du köpa mer smycken med gott samvete då du vet att det finns bra förvaring. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ge bort i snygg förpackning

Visst, det finns både fina smycken online och i butiker, men att skapa sina egna smycken är något helt unikt. Förpackningen är inte allt när du ska ge bort ett smycke, men ack en viktig del för helheten. Och har du skapat fina smycken så borde en fin förvaring vara en självklarhet. Med vackra presentaskar och örhänges- och halsbandshållare kommer dina smycken att se ut som butiksköpta. Vem vet, att smycka omgivningen är en konst så kanske blir du en stor konstnär i framtiden?