Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig smyckestråd på nätet!

Att göra egna smycken! Att knåpa och pyssla är något som väldigt många tycker är roligt, oavsett vad det är man ska göra. Särskilt om man pysslar ihop något som man faktiskt kan använda sig av! Så för den som gillar att göra egna smycken, har vi på Fyndiq samlat ett otroligt stort utbud av tråd för smyckestillverkning! Är du ute efter en cool läderrem, eller en lite finare satintråd? Oavsett vilken typ av smyckestråd som passar för din egna lilla verkstad där du tillverkar fina smycken hittar du det billigt här hos oss. Välkommen att kika runt!

Tips för ett lyckat köp! Älskar du att tillverka smycken? Beställ hem en del olika typer av snöre, det kommer garanterat att komma till användning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Läder eller elastisk tråd? En av anledningarna till att många mer än gärna väljer att göra armband, halsband med mera istället för att köpa färdigt är för att man verkligen får vad man vill ha. För visst kan man hitta fina smycken online, men ingenting går upp emot något som man har designat själv! Och desto mer smyckestillbehör du har, ju finare smycken kan du göra. Så gå loss bland vår sytråd, elastisk tråd, vaxad tråd, nylontråd, i läder med mera, som vi har till riktigt låga priser. På så sätt blir dina smycken precis som du vill ha dem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.