Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga hattpinnar online

134 Fynd

Stort utbud av bra hattpinnar

Är du på jakt efter bra hattpinnar så har du kommit till helt rätt plats. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av hattpinnar som tar dina smycken till helt nya nivåer. Här finner du billiga hattpinnar i olika längder och utformningar. Allt från långa hattpinnar i silver, bollhattpinnar, hattpinnar med ögla och bronsfärgade pinnar till hattpinnar med platta. Ja, vi har ett stort utbud för att du ska kunna finna rätt tillbehör till smyckestillverkning. Att vi även har bra leveransvillkor gör det bara ännu roligare att handla hos oss.

Tips för ett lyckat köp

När du köper dina hattpinnar online så passa på att köpa en bra avbitartång och rundtång så du ha bra verktyg att jobba med. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att göra ögla på hattpinne

Övning ger färdighet som det så vackert heter. För ska du göra fina smycken är det viktigt att veta hur du ska göra bra öglor på hattpinnar. Vad du behöver är en avbitartång för att bita av pinnen ungefär 1 centimeter från pärlan du satt dit. Tänk på att hellre klippa av för lite än för mycket. Med en rundtång böjer du pinnen till en vinkel på 90 grader. Ta sedan tag i toppen på pinnen och rulla den mot pärlan. Voila! Du har nu gjort ett vackert pärlhänge.