Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga hattpinnar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av bra hattpinnar! Är du på jakt efter bra hattpinnar så har du kommit till helt rätt plats. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av hattpinnar som tar dina smycken till helt nya nivåer. Här finner du billiga hattpinnar i olika längder och utformningar. Allt från långa hattpinnar i silver, bollhattpinnar, hattpinnar med ögla och bronsfärgade pinnar till hattpinnar med platta. Ja, vi har ett stort utbud för att du ska kunna finna rätt tillbehör till smyckestillverkning. Att vi även har bra leveransvillkor gör det bara ännu roligare att handla hos oss.

Tips för ett lyckat köp! När du köper dina hattpinnar online så passa på att köpa en bra avbitartång och rundtång så du ha bra verktyg att jobba med. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att göra ögla på hattpinne! Övning ger färdighet som det så vackert heter. För ska du göra fina smycken är det viktigt att veta hur du ska göra bra öglor på hattpinnar. Vad du behöver är en avbitartång för att bita av pinnen ungefär 1 centimeter från pärlan du satt dit. Tänk på att hellre klippa av för lite än för mycket. Med en rundtång böjer du pinnen till en vinkel på 90 grader. Ta sedan tag i toppen på pinnen och rulla den mot pärlan. Voila! Du har nu gjort ett vackert pärlhänge.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.